Warszawa - spotkanie z JE Ambasadorem Republiki Armenii w Polsce - p. Egarem Ghazaryanem
Dodano 2016-11-25

W czasie spotkania zostaną poruszona kwestie uwarunkowań i roli Republiki Armenii w Euroazjatyckiej Unii Gospodarczej, Organizacji Układu o Bezpieczeństwie Zbiorowym, a także relacji polsko-armeńskich.
Spotkanie odbędzie się na Wydziale Prawa i Adaministracji Uniwersytetu Warszawskiego przy ulicy Lipowej 4 w sali 1.4 o godz. 20:00.

Fundacja Instytut Prawa Wschodniego im. Gabriela Szerszeniewicza serdecznie zaprasza na spotkanie z Ambasadorem Nadzwyczajnym i Pełnomocnym Republiki Armenii w Polsce p. Edgarem Ghazaryanem. W czasie spotkania zostaną poruszone kwestie uwarunkowań i roli Republiki Armenii w Euroazjatyckiej Unii Gospodarczej, Organizacji Układu o Bezpieczeństwie Zbiorowym, a także relacji polsko-armeńskich.

Spotkanie odbędzie się 8 grudnia 2016r. na Wydziale Prawa i Adaministracji Uniwersytetu Warszawskiego przy ulicy Lipowej 4 w sali 1.4 o godz. 20:00.

Osoby zainteresowane uczestnictwem w spotkaniu prosimy o wysłanie wiadomości potwierdzającej swoje przybycie na adres: kontakt@ipw.com.pl Pomoc w organizacji spotkania zapewnia Koło Naukowe Prawa i Ustroju Państw Wschodnich oraz Koło Naukowe Dyplomacji i Prawa Uniwersytetu Warszawskiego.

• zaproszenie.jpg