Zmarł Witold Bohosiewicz
Dodano 2017-02-07

4.02.2017 roku zmarł nagle Witold Bohosiewicz.
Pogrzeb odbędzie się w piątek 10 lutego 2017 roku na cmentarzu w Wieliczce o godz 14:30. Pokój Jego duszy.

4.02.2017 roku zmarł nagle Witold Bohosiewicz. Śp. Witold urodził się  24.07.1944 roku we Lwowie. Dzieciństwo i wczesną młodość spędził w Wieliczce. W wieku 16 lat został wysłany przez swojego ojca Jerzego do Szkoły Wojskowej w Elblągu. Po zakończeniu nauki wstąpił do Wojska, w którym służył przez 30 lat. W tym czasie ukończył Krakowski AWF. Po przejściu na emeryturę otworzył w Wieliczce Restaurację Ormiańską. Restaurację prowadził wraz z rodziną do 2005 roku. Był radnym miasta Wieliczki.

Pogrzeb odbędzie się w piątek 10 lutego 2017 roku na cmentarzu w Wieliczce o godz 14:30.    Pokój Jego duszy.