KONCERT ZESPOŁU KAIROS w WARSZAWIE
Dodano 2016-04-14

W programie: Fragmenty liturgii ormianskiej w opracowaniu Komitasa, polska muzyka dawna i współczesna (m.in Mikołaj z Radomia, Andrzej Nikodemowicz), śpiewy cerkiewne oraz ormiańskie pieśni ludowe i obrzędowe ( w wykonaniu solisty Aszota Martirosyana).
Wejście na koncert - za zaproszeniami - zainteresowanych prosimy o kontakt mailowy marta@fundacjaormianska.pl lub telefoniczny 696586108.
ZAPRASZAMY

22 kwietnia 2016 r.o godz. 19.30 Ambasada Republiki Armenii w Polsce organizuje koncert Męskiego Zespołu Wokalnego "Kairos" poświęcony Pamięci Ludobójstwa Ormian. Koncert odbędzie się Wyższym Metropolitalnym Seminarium Duchownym w Warszawie ul. Krakowskie Prezdmieście 52/54. W programie: Fragmenty liturgii ormiańskiej w opracowaniu Komitasa, polska muzyka dawna i współczesna (m.in Mikołaj z Radomia, Andrzej Nikodemowicz), śpiewy cerkiewne oraz ormiańskie pieśni ludowe i obrzędowe ( w wykonaniu solisty Aszota Martirosyana).

ZAPRASZAMY

• page-1.jpg