Armenia – perła Kaukazu – spotkanie na UW z JE Ambsadorem RA, Edgarem Ghazaryanem
Dodano 2017-03-23

27 marca br. (poniedziałek) o godzinie 18:30 w Sali nr 4 na Wydziale Polonistyki Uniwersytetu Warszawskiego (Kampus Główny UW) przy ul. Krakowskie Przedmieście 26/28 Niezależne Zrzeszenie Studentów Uniwersytetu Warszawskiego zaprasza na  spotkanie z Jego Ekscelencją Ambasadorem Republiki Armenii  Edgarem Ghazaryanem. Jego Ekscelencja opowie studentom i nie tylko, o Armenii, jej historii, relacjach polsko-armeńskich, ale także o swojej pracy jako dyplomata. Spotkanie prowadzone będzie w języku angielskim.
Spotkanie patronatem objęła nasza Fundacja – ZAPRASZAMY

27 marca br. (poniedziałek) o godzinie 18:30 w Sali nr 4 na Wydziale Polonistyki Uniwersytetu Warszawskiego (Kampus Główny UW) przy ul. Krakowskie Przedmieście 26/28 Niezależne Zrzeszenie Studentów Uniwersytetu Warszawskiego zaprasza na spotkanie z Jego Ekscelencją Ambasadorem Republiki Armenii, Edgarem Ghazaryanem. Jego Ekscelencja opowie studentom i nie tylko, o Armenii, jej historii, relacjach polsko-armeńskich, ale także o swojej pracy jako dyplomata. Spotkanie prowadzone będzie w języku angielskim.

Spotkanie patronatem objęła nasza Fundacja – ZAPRASZAMY

• plakat.jpg