Nowa powieść o ludobójstwie Ormian - Dziedzictwo Orchana Aline Ohanesian
Dodano 2016-08-20

Powieść znalazła sie na w pierwszej dwudziestce najciekawszych książek roku 2015. Jest to poruszający debiut Aline Ohanesian o historii tragicznej miłosći rozgrywajacej się na tle masakry Ormian w Turcji.
Tłumaczenie: Anna Minczewska-Przeczek, Tytuł oryginału: Orhan’s Inheritance - WYDAWNICTWO KOBIECE.
Więcej sczegółów o książce na stronie wydawnictwa. kliknij tutajW sierpniu 2016 roku ukazała się kolejna bardzo dobra i tragiczna powieść o ludobójstwie Ormian - Dziedzictwo Orchana. Powieść znalazła się w pierwszej dwudziestce najciekawszych książek roku 2015. Jest to poruszający debiut Aline Ohanesian o historii tragicznej miłosći rozgrywajacej się na tle masakry Ormian w Turcji.

WYWIAD z autorką - kliknij tutaj

Więcej sczegółów o książce na stronie wydawnictwa kliknij tutaj

• Dziedzictwo-Orchana.jpg