Spotkanie OTK w Krakowie
Dodano 2012-11-21

Ormiańskie Towarzystwo Kulturalne wspólnie z Kołem Zainteresowania Kulturą Ormian przy Krakowskim Oddziale Polskiego Towarzystwa Ludoznawczego uprzejmie  zapraszają, na ostanie spotkanie w tym roku, które odbędzie się w ostatni poniedziałek miesiąca tj. 26 listopada o godz. 17:00 w siedzibie Muzeum Etnograficznego przy  ul. Krakowskiej 46 w „Stolarni” (trzeba wejść głównym wejściem a następnie przez podwórko do oficyny). Pragnę poinformować, że  istnieje możliwość przeniesienia spotkania do sali wykładowej na Plac Wolnica 1.

Wysłuchamy prelekcji pana prof. Andrzeja Pisowicza TRZECIA PODRÓŻ DO PHARPI

Ormiańskie Towarzystwo Kulturalne wspólnie z Kołem Zainteresowania Kulturą Ormian przy Krakowskim Oddziale Polskiego Towarzystwa Ludoznawczego uprzejmie  zapraszają, na ostatnie spotkanie w tym roku, które odbędzie się w ostatni poniedziałek miesiąca tj. 26 listopada o godz. 17:00 w siedzibie Muzeum Etnograficznego przy  ul. Krakowskiej 46 w „Stolarni” (trzeba wejść głównym wejściem a następnie przez podwórko do oficyny). Pragnę poinformować, że  istnieje możliwość przeniesienia spotkania do sali wykładowej na Plac Wolnica 1.

Wysłuchamy prelekcji pana prof. Andrzeja Pisowicza TRZECIA PODRÓŻ DO PHARPI

info: Adam Terlecki